Musíte přepisovat nemoci z HoofManageru do deníku nemocí? Tak nyní už ne!

10. 11. 2023

Díky spárovaní deníku nemocí se všechny nemoci z HoofManageru propíší do deníku nemocí, zároveň můžete nahrávat seznam zvířat z deníku nemocí do HoofManageru, a to v jakýkoliv moment a ihned. Potřebujete udělat párování jak v Deníku, tak v HoofManageru, jak na to?

Párování v HoofManageru

Běžte na svoji farmu a na rozcestníku klikněte na podnik.

  1. Přejeďte na dolní konec stránky a klikněte na propojení s deníkem nemocí a léčení, vyskočí vám dialogové okno (poté, co dokončíte propojení, tak zde bude tlačítko na aktualizaci seznamu zvířat.)
  2. Zadejte své příhlašovací udáje k Deníku nemocí a léčení, poté klikněte na uložit (odkaz na další krok – deník nemocí https://data.cmsch.cz/login_data.php?act=aa)

 

  1. V horním panelu klikněte na servisní sekce, poté přejděte do Oprávněných přístupů a klikněte na: Přejít do servisní sekce
  2. Zadejte tyto údaje do políčka emailová adresa: support@hoofmanager.online a poté vyplňte datum, do kterého chcete aplikaci povolit přístup k datům, po jeho vypršení tento krok budete muset udělat znovu. V posledním kroku zaškrtněte Deník nemocí a klikněte na uložit