Buďte v obraze – staňte se členy WhatsAppové skupiny Hoofmanager

4. 7. 2023

Vítáme všechny paznehtáře a milovníky péče o paznehty ve světě online komunity! Chcete se neustále zdokonalovat ve své profesi a získávat nové informace? Pokud ano, máme pro vás skvělou zprávu. Představujeme vám WhatsAppovou skupinu s příznačným názvem Hoofmanager, která slouží jako místo pro snadné sdílení zkušeností, novinek a informací v oblasti paznehtářské práce. .

V dnešní době jsou moderní technologie naší výraznou pomocí. A právě proto jsme vytvořili tuto skupinu, abychom mohli společně využívat výhod sdílení poznatků a zkušeností přímo z terénu. Chceme se zaměřit na různá témata, která jsou pro nás paznehtáře důležitá a zajímavá.

Jedním z hlavních témat, která s vámi chceme sdílet, jsou kazuistiky. Podělíme se o zajímavé nálezy z praxe ošetřování a případné dotazy na ostatní členy komunity. Věříme, že takové příklady nám všem poskytnou nové pohledy a zkušenosti.

Dalším důležitým tématem budou pomůcky. Každý z nás má své oblíbené nástroje a pomůcky, které se osvědčují v naší práci. Rádi se dozvíme, co se vám v praxi nejvíce osvědčuje a jaké jsou vaše tajné tipy a triky. Společně můžeme přijít na nové způsoby, jak efektivně pracovat a dosáhnout ještě lepších výsledků.

Samozřejmě nezapomeneme ani na diskusi o aplikaci Hoofmanager. Pokud s ní pracujete, budeme rádi, když se podělíte o své zkušenosti a poskytnete zpětnou vazbu.

Naše skupina bude také zdrojem informací o zajímavých akcích a vzdělávacích příležitostech v našem oboru. Budeme sdílet odborné semináře, kurzy a konference, které mohou posílit naše znalosti a dovednosti. Společně se tak budeme neustále rozvíjet a udržovat krok s aktuálními trendy.

Chceme, aby naše skupina poskytovala odborný a užitečný obsah, proto ji nebudeme využívat jako burzu práce a poptávky na zakázky. Pokud byste měli zájem o podobnou aktivitu, připravíme pro vás speciální inzertní systém na naší spřátelené stránce panehty.cz, který bude sloužit právě k propojení poptávek a nabídek.

Pokud jste zájemci o vstup do naší skupiny, stačí kliknout na následující odkaz. Těšíme se na vás!

Připojit se do skupiny