Přidejte si své vlastní ošetření!

15. 12. 2023

Vážení uživatelé HoofManageru, vítejte ve světě, kde každý detail vaší péče o zvířata je na dosah ruky. Možná si všimnete, že při prvním přihlášení nejsou dostupné všechny ošetřovací metody, které obvykle používáte. Díky pokrokům ve výzkumu nemocí a léčiv se průběžně objevují nové a inovativní produkty. Naší ambicí je uspokojit vaše individuální potřeby a poskytnout vám flexibilitu při zadávání libovolných přípravků, s nimiž pracujete. Pro přidání vlastních ošetřovacích metod postupujte podle následujících kroků:

1. Na úvodní stránce vyhledejte a klikněte na sekci „Nastavení“.

2. V této sekci přejděte na druhou záložku nazvanou „Způsoby ošetření“.

3. Nyní se před vámi otevře seznam vašich ošetření. Chcete-li přidat novou metodu, klikněte na tlačítko „Přidat způsob ošetření“.

4. Zadejte název produktu, který chcete přidat. Pokud systém produkt rozpozná, stačí jednoduše kliknout na „Přidat“ a produkt se zařadí do vašeho seznamu ošetření.

5. V případě, že produkt není v databázi, zvolte možnost „Přidat vlastní ošetření“. Tím odešlete žádost o schválení. Jakmile bude vaše žádost schválena, produkt se objeví ve vašem účtu a bude k dispozici i ostatním uživatelům pro snadné vyhledání a přidání.

 

Jsme zde pro vás, abychom usnadnili správu vaší péče o zvířata a přizpůsobili HoofManager vašim specifickým potřebám. Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit.